Welcome!

let's work together!
Who dares wins!
We know the trends

Join us!
db Group.be is een onderneming met enorm veel ervaring en knowhow op het vlak van grafische vormgeving en drukwerk.
Dat vleugje ‘je-ne-sais-quoi’ verklaart ook waarom zoveel klanten ons hun eenvoudige of complexe projecten toevertrouwen en dat soms met heel krappe deadlines.
db Group.be, wil ook milieuvriendelijk werken en daarom gebruiken we papier met het FSC- of PEFC-certificaat, plantaardige inkt en wordt ons afval volledig gerecycleerd.

 

Onze oplossingen

logo db Print

db Print.be biedt een waaier van diensten rond offset- en digitaal drukwerk (in klein, middelgroot of groot formaat).

logo db Studio

db Studio.be is een grafische studio op mensenmaat met grafici [in alle maten] die uw communicatiemiddelen tot in de puntjes ontwerpen.

logo db Publishing

db Publishing.be staat in voor de uitgave van digitale oplossingen (e-tijdschriften, nieuwsbrieven versturen, printshop of andere platformen creëren).

The efficient db Group.be for the efficient people.

printer

Digitaal drukwerk

Voor uw mailings, ongeacht de inhoud, tot affiches in A0-formaat, db Print.be heeft de modernste printapparatuur in huis.

expand Meer informatie

offset

Offsetdrukwerk

Onze kleurenprinters Komori 4 en 8 zijn uitgerust met HUV-technologie zodat we het productieproces kunnen versnellen. Dankzij deze HUV-methode kunnen de afgedrukte bladzijden immers onmiddellijk bewerkt worden zonder die eerst te laten drogen.

expand Meer informatie

routage

Afwerking en voorsortering

Voor digitaal of offsetdrukwerk is elke vorm van afwerking mogelijk, zoals Wire-O, PUR gelijmde rug, plastificeren, perforeren, uitsnijden, genaaide rug… We zullen het drukwerk ook in folie verpakken, in enveloppen steken en naar de opslagplaats van Bpost brengen.

expand Meer informatie

idea

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving, eindredactie en/of lay-out van folders, brochures, affiches of andere communicatiemedia

expand Meer informatie

world

Webdesign

Om uw onlineprojecten waar te maken, ontwerpen en creëren we een website die uw gebruikers een optimale ervaring biedt. Nu alleen nog bepalen wat ‘een optimale ervaring’ is. Enkele belangrijke elementen die de gebruikerservaring bepalen, zijn de aanblik en de gebruiksvriendelijkheid van de website (coherent ontwerp, plaats van de onderdelen…). De website moet ook geloofwaardig overkomen (geen fouten, kennismaking met de onderneming, getuigenissen…) en perfect werken op elk toestel van de gebruiker: gsm, tablet, laptop, groot scherm…

expand Meer informatie

email

Design van mailings

Uw nieuwsbrieven en mailings zijn een belangrijk onderdeel van uw communicatie. Uw mailings moeten aantrekkelijk zijn en de internetgebruikers ertoe aanzetten die te lezen. De lay-out van de onderdelen en de grafische keuzes bepalen hoe uw prospecten de mailing lezen en zo zullen ze, onbewust, een leespad volgen dat u, bewust, hebt aangelegd.

expand Meer informatie

content

Publishing van websites en mails

Om originele inhoud te publiceren voor websites of mailings, doorlopen we een heel proces waarbij we de webpagina’s opbouwen, uitwerken en updaten en dan de inhoud van deze pagina’s online plaatsen. Inhoudelijk kan de publicatie tekst, video’s, afbeeldingen en andere media bevatten. De internetgebruiker moet de informatie die hij zoekt intuïtief en vlot kunnen vinden (interne zoekmotor, inhoud in categorieën ingedeeld…). Aan de hand van referencing moeten de gebruikers de site snel kunnen vinden of terugvinden via zoekmotoren. Ook de gebruiksvriendelijkheid is een belangrijk element, bijvoorbeeld een vlot bestelproces voor een onlinewinkel.

expand Meer informatie

community

Communitymanagement

Afbeeldingen creëren en content aanmaken om uw reclamecampagnes te ondersteunen op de diverse sociale media [facebook, linked-in, twitter…].

expand Meer informatie

ad

Reclameregie

Wij gaan op zoek naar adverteerders om zo de kostprijs te drukken van de media die u uitgeeft: tijdschriften, catalogi, websites… We stellen u een gerichte reclameregie voor met een heel specifieke benadering en prospectie: speciale tijdschriften, B2B, B2C… Ons team is ook gespecialiseerd in de promotie van evenementen: beurzen, jaarboeken, catalogi, programma’s…

expand Meer informatie

Zij vertrouwen op ons

Team

group_new

Contact

address

Adres

Paapsemlaan 11 A

1070 – Bruxelles

tel

Telefoon

Telefoon: +32 2 526 84 40

Fax: +32 2 524 43 45

mail

Email

info@db-group.be

Logo DB Group_blanc_2
fsc
pefc
Febelgra

Copyright All rights reserved © 2016

xerox
ricoh
canon
igepa
antalis_
papyrus
bpost
ups
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.